Bouwen en Wonen
  Contact

Aanmelden

Februari 2013

Bijeenkomst in de Goudse Schouwburg op 6 februari 2013.

Spreker deze middag was Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning, onderwerp van deze bijeenkomst: Het nieuwe winkelen; kansen en bedreigingen voor het vastgoed.

Na een korte introductie van de gastheer Bart de Boer waarin hij sponsor Grant Thornton Gouda bedankte, kreeg de spreker van deze middag Pieter van der Heijde het woord.

De presentatie van Pieter met als titel What's going on in retail ging over de ontwikkelingen in de retail en de gevolgen hiervan voor de vastgoedmarkt.

Met diverse grafieken en cijfermateriaal liet Pieter zien dat er een verschuiving is naar internetverkoop. Inmiddels is 10% van de totale niet dagelijkse retailomzet internetverkoop en de verwachting is dat dit de komende jaren sterk zal blijven stijgen. Aanbieders die zowel het traditionele verkoopkanaal als via internet verkopen blijken het het beste te doen.

Een link naar de presentatie van Pieter treft u hieronder aan.

Na afloop van de presentatie van Pieter onthulde Bart de Boer nog het reisdoel van de excursie van 25 september a.s.: Haarlem!

Houdt voor meer informatie over het programma onze website in de gaten.

Tijdens de borrel, aangeboden door sponsor Grant Thornton Gouda, werd er druk nagepraat

We begroeten u graag weer op onze volgende bijeenkomsten. Op woensdag 24 april is de eerstvolgende bijeenkomst, graag tot dan !

   disclaimer     colofon     privacy  
Societeit Bouwen en Wonen © (2014-2020), website by UnitedIT